02 kesäkuuta, 2021

Ruotsalaistoimittaja Suomesta: ”Mitä teillä tehdään oikein ja meillä väärin?”

 – Vaikea sanoa, mitä kokonaisuudessaan täällä Riiassa tapahtui. Näyttää siltä, että joukkue ei ollut valmis käsittelemään paineita, sanoo SVT:n toimittaja Milad Farsad. Hän jäi Latviaan raportoimaan MM-kisoista, vaikka kansankodin ylpeys Tre Kronor on jo poistunut kisakaupungista.

SVT:n toimittaja Milad Akbarzahed Farsad uskoo, että Ruotsissa ollaan tällä hetkellä kateellisia suomalaisen jääkiekon menestyksestä.SVT:n toimittaja Milad Akbarzahed Farsad uskoo, että Ruotsissa ollaan tällä hetkellä kateellisia suomalaisen jääkiekon menestyksestä.
SVT:n toimittaja Milad Farsad - Ruotsissa ollaan tällä hetkellä kateellisia suomalaisen jääkiekon menestyksestä. 

Moni Ruotsissa haluaa päävalmentaja Johan Garpenlöville kenkää.

– Tämä oli suurin fiasko vuosiin. Ongelma meidän kiekossa näyttäisi olevan isompi kuin yksi valmentaja. Mielestäni hän voi jatkaa, ehkä hän oppi tässä turnauksessa jotain. Liitto tukee häntä. Farsad sanoo.

Eräs pitkään ruotsalaisen kiekon kanssa tekemisissä ollut suomalainen kiekkoammattilainen antaa erilaisen vastauksen.

– Garpenlövin valinta päävalmentajaksi oli ihan käsittämätön veto. Hän on aiemmin ollut lähinnä joukkueenjohtajan hommissa. Garpenlöv valitsi huonon joukkueen. Ruotsissa on kyllä tasokkaita pelaajia vaikka kuinka paljon.

Katseet Suomeen

Tack och adjö. Ruotsi ei pelaa tänä keväänä MM-mitaleista.Tack och adjö. Ruotsi ei pelaa tänä keväänä MM-mitaleista.
Tack och adjö. Ruotsi ei pelaa tänä keväänä MM-mitaleista. 

Ruotsalaisella jääkiekolla ei nyt mene hyvin. Naiset putosivat B-sarjaan, miehet jäivät mitalipelien ulkopuolelle ja alle 20-vuotiaiden maajoukkue epäonnistui vuodenvaihteessa Edmontonin MM-kisoissa.

– Ruotsissa katsotaan nyt Suomeen. Mitä teillä tehdään oikein ja mitä meillä väärin. Meillä ollaan myös kateellisia suomalaiselle jääkiekolle. Nyt Suomi on ainakin minun suosikkini MM-kisoissa. Tuskin olen ainoa, toimittaja nauraa.

Ei kommentteja: