11 maaliskuuta, 2021

Suolan käytöstä - puolesta ja vastaan

Suolan vähentäminen laskee verenpainetta.                                      VS   

"Lääkärisi käskee sinua vähentämään eri aineitten käyttöä, esimerkiksi suolan." 

He ovat tyhmempiä kuin lehmät, sillä mitä annamme ensimmäiseksi karjalle? Suolalohkareen. Muuten ne kuolevat. Meidän annetaan kuvitella ettemme tarvitse suolaa. Sinun pitäisi uskoa että saat kaiken tarvitsemasi salaatista, leivästä jne. Älä usko sitäkään! Muista että kauan elävät ihmiset laittavat teehensä rypäleen kokoisen palan suolaa ja he juovat monta kuppia päivässä.

He elävät korkealla, missä on valtavan kuivaa, heidän täytyy pitää yllä nestetasapainoa. He lisäävät myös voita teehen!! Lääkärit jotka elävät 58 vuotta sanovat ei suolaa, ei voita. 

Ne jotka elävät 140-vuotiaiksi käyttävät sekä suolaa että voita teessä. 

20 vuoden tutkimusten jälkeen, julkaistiin raportti. Otettiin 5 000 henkilöä joilla oli korkea verenpaine ja heiltä otettiin lääkkeet pois. Heidät pantiin hyvin vähäsuolaiselle dieetille. He kuolivat kaikki. Ei mikään suuri yllätys, mutta joku sai PhD-arvon (tri) palkkiona. 

Kun he katsoivat tuloksia he sanoivat: "Jaha, vain 99,5 % ihmisistä ei saanut mitään tulosta tästä testistä ennen kuin he kuolivat". 0,3 %:lla väheni verenpaine vähäsen ennen kuin he kuolivat vähennettyään suolaa.

Ne jotka arvioivat tätä raporttia sanoivat: "Näille potilaille ei ole mitään merkitystä vaikka he suolaavat kaiken mitä he syövät, maapähkinät, pikkelssin ja kaiken syömänsä. Suolasta huolehtiminen aiheuttaa enemmän stressiä kuin suolan syöminen".

Heillä oli vertailuryhmä jolla oli korkea verenpaine ja nämä saivat kaksinkertaisen annoksen kalkkia. Kokeilu lopetettiin kuuden viikon jälkeen, sillä heillä EI ENÄÄ OLLUT korkeaa verenpainetta. Onko joku saanut lääkäriltään kirjeen kehotuksella kaksinkertaistaa kalsiumin saantinsa vähentääkseen korkeaa verenpainetta? Ei ainoakaan!

Noita suolalohkareita eli nuolukiviä on hevosilla, hirvillä, koirilla, jäniksillä ja norsuilla....etc.

Vaan ei ihmisillä... miksi?

Kommentoin:

Suolan ystävätyyppi lataa ja "heittää" täyslaidallisen kohti lekureita...

Kumoan heti, ettei PhD-arvoa saada yhdellä suolansyönti- tutkimuksella.

MUTTA - suolassa on jotain taikaa...  Jos unohdamme sen negatiiviset vaikutukset, ja siirrymme positiivisiin, niin miksi miehet mättävät vaikka mitä suolaista rakkaussuruihinsa ja naiset mättävät "sitä oikeaa odotellessa" suklaata kilokaupalla...

Jos joku keksisi yhdistetyn "suola-mageen" tuotteen, menekki olisi taattu!

Lähimmäksi "sitä oikeeta" on toistaiseksi päästy salmiakissa.    

LOL

Ei kommentteja: