S











Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta nähtiin jakso, jossa seurattiin  libanonilaista Stefanoa, joka etsi rakkautta Suomesta. 

Miehen tie nousi kuitenkin pystyyn siinä kohtaa, kun kukaan hänen morsiankandidaateistaan ei halunnut lähteä Levin-treffien jälkeen farmiviikolle Libanoniin.

Naiset siis antoivat pakit Stefanolle. He perustelivat päätöstään muun muassa sillä, että Stefano vaikutti tosielämässä eri mieheltä kuin videoesittelyssä. Naiset epäilivät, ettei tämä ollut edes vakavalla mielellä etsimässä parisuhdetta vaan pikemminkin keräämässä lisää someseuraajia.

Stefano tuli myös möläytelleeksi naisista ja parisuhteesta asioita, jotka eivät välttämättä nostaneet hänen pisteitään.

Stefano etsi itseään nuorempaa naista. Hänelle myös ulkonäöllä oli merkitystä, sillä miehen mielestä kukaan ei ihastu ensin luonteeseen. Lisäksi Stefano kavahti suomalaisten naisten itsenäisyyttä ja urakeskeisyyttä. Yhden morsianehdokkaansa mies luokitteli oitis työnarkomaaniksi.

Stefano nähdään vielä ensi viikolla esitettävässä Maajussille morsian maailmalla -sarjan Mitä heille kuuluu nyt -jaksossa, mutta hän on jo myös vastaillut ohjelman katsojien kysymyksiin Instagraminsa videolla.

Stefano muun muassa ilmoittaa, mitä mieltä hän on suomalaisnaisista nyt.

– Suomalaiset tytöt ovat valtavan kauniita, mutta he eivät silti ole suosikkejani. Suomalaiset tytöt ovat kylmiä, Stefano sanoo Instagram-videolla.

– Suomalaiset ovat niin kylmiä, että välillä jopa mietin, paskovatko he jääpaloja, mies jatkaa.

Hän tietää itsekin, että kulttuurierot saattavat vaikuttaa joihinkin asioihin, siksi kenenkään ei pidä ottaa hänen mielipiteitään liian henkilökohtaisesti.