Puolukka vaatii säilymiseensä vain yhden asian: Oman liemensä.
Puolukoita voi myös kypsyttää huoneenlämmössä: Omassa liemessään.
Tai jos haluat säilyttää puolukan jääkaapissa tai muualla viileässä, on survominen paras keino.
Mutta - yksi asia on syytä jättää survoksesta pois:
Älä missään nimessä lisää puolukkasurvokseen sokeria,
Mutta - yksi asia on syytä jättää survoksesta pois:
Älä missään nimessä lisää puolukkasurvokseen sokeria,
sillä silloin se alkaa käydä!
Puolukka on sen verran hapan marja, että se säilyy mainiosti omassa liemessään.
Jos haluat pakastaa puolukat, ei silloinkaan kannata lisätä sokeria.
Sokeria on turha säilöä pakkasessa, sillä puolukka ei sitä tarvitse.
Joka tapauksessa sokeria lisätään silloin, kun puolukkaa syödään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti